Slumpad post: Skid-VM ger saknad
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Trodde jag! Bad #41

| 2021-08-22 kl 20:28 (2021-08-22, 20:28 GMT +2) |

Eftersom kvällsbaden har varit det som fått ut Simon varje dag så föreslog jag att vi kunde fortsätta streaken genom att åka till utegymet istället. Ok tyckte barnen. Tills det var dags och Simon verkligen inte ville. Han ville hellre bada. Joel var inte sen att hänga på när hotet om att Simon skulle få en längre streak dök upp.

Personligen valde jag att lägga ner. Har känt av lite köldurtikaria när jag gått upp och varit kall efteråt (under fötterna och på fingrarna) och vill inte utmana det.

Det öppnade upp för att Raffe skulle kunna följa med och träna på att vara med. Och träna det är vi väldigt övertygade om att han behöver. Göta petter så mycket skällande.

På vägen tillbaka till bilen gick vi ut på en stor dansbrygga (gissar jag att det är) och Joel såg att man kunde hoppa ner på en klippa under. Givetvis! Raffe lyftes ner och skällde på änderna som simmade i närheten. Så rörde jag mig bortåt och såg en annan klippa som stack ut. Vips så var Raffe där och tittade upp på mig. Han fick sen lite panik och visste inte riktigt hur han skulle ta sig upp så han tog fel håll och vi hörde hur det plaskade… Joel var snabbt där och fick doppa ena benet för att nå honom på en annan häll. Härligt äventyr!Kommentera