Slumpad post: Engelska fisknamn
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Plan för hösten

| 2021-08-16 kl 10:14 (2021-08-16, 10:14 GMT +2) |

Jag gillar att ha koll och brukar inför varje termin fundera på hur vi ska lägga upp vardagen för att det ska bli smidigast. Förra året gjorde jag en som jag nästan garvar lite åt nu så här efteråt eftersom jag vet hur bra tanken var men hur svårt det var i verkligheten.

Inför höstterminen är det lite svårt för det är många ovissa faktorer. Ena är såklart pandemin och den andra är hur det blir för Simon (har lite möten inbokade i augusti som förhoppningsvis kan ge lite input).

Jobbet

 • Här börjar vi med att inte veta hur det blir med hemifrån vs kontor. Jag gissar på en fjärde våg och tror att vi kommer vara distans mestadels fram till jul. Siktar på att med mitt (ena) team ses en dag i veckan på kontoret.
 • Luncherna är blockade sen mars 2020 – 1,5 timme 11.30 – 13.00. Används inte alltid men rätt ofta till stor del iaf särskilt de dagar jag tar lunchrundan med Raffe.
 • Har blockat torsdag förmiddag för en viss typ av jobb (competence lead), och även fredag förmiddag för att kunna jobba fokuserat.
 • Funderar på att blocka ännu mer för helt plötsligt har jag två team (det ena är bara jag just nu dock) och har väldigt lite koll på hur framtiden ser ut, om jag måste välja ett, om det blir en grupp, om jag lyckas anställa folk till teamen etc etc.

Privat

 • Har både vecko- och månadskort i Trello som gör att jag mentalt kan släppa saker och vet att bara jag kollar där är det soft.
 • Jag har nu ett Google spreadsheet där jag planerar in veckan. Vem som gör vad, vad vi ska äta och så vidare. Skriver ut och har på köksbordet. Kanske att jag får till att det blir vår tavla istället men det är lite bökigare tyvärr.
 • Handlar på nätet mestadels och kör ofta leverans på måndagar. Vi har matkasse varannan vecka (oftast Middagsfrid). Handlar på Reko 17 varannan vecka.
 • Vi kommer fortsätta med morgonrörelse på vardagarna
 • Raffe kommer vara på dagis 1-2 dagar per vecka
 • Ska se om jag nu när hälarna är bättre kan få till lite mer träning och inte bara hundrundor
 • Har funderingar på att försöka ta mig till simhallen med Simon någon förmiddag men det beror på hur det kommer se ut för honom.
 • Siktar på en del utefrukostar innan det blir för mörkt på mornarna. Kanske får gå över till utelunch senare? Men ute behöver jag vara.


Kommentera