Slumpad post: Flexibla arbetslivet
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Filmer i sommar

| 2021-08-08 kl 19:05 (2021-08-08, 19:05 GMT +2) |

Eftersom vi varit mycket hemma i sommar har vi sett en hel del film. Vi inledde med två Disneyfilmer som vi inte sett, fortsatte med Ocean´s-filmerna gillade och har nu på en dryg vecka klämt 10 x-men-filmer. Finns en till men den kommer vi inte se pga våldsam (den näst sista vi såg var på tok för våldsam för att ens vara underhållande).

Av O-filmerna var nog den första bäst, av X-filmerna var nog de första oxå bäst. Sen började de snurra till det och vi tappade lite vad som hänt och inte. Nu när vi börjar jobba så blir det nog någon serie istället.

 1. Luca
 2. Raya och den sista draken
 3. Ocean´s eleven
 4. Ocean´s twelve
 5. Ocean´s thirteen
 6. X-Men
 7. X-Men 2 (x-men united)
 8. The last man stand
 9. Origins
 10. First Class
 11. The Wolverine
 12. Days of the Future
 13. Apocalypse
 14. Logan – The Wolverine
 15. Dark Phoenix


Kommentera