Slumpad post: 002
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Lisebergsbesök

| 2021-07-08 kl 17:09 (2021-07-08, 17:09 GMT +2) |

När vi bestämt datum för att åka till Kvibille så insåg jag att vi skulle kunna boka Liseberg. Tur var det för är nu fullbokat hela juli. Så i förra fredagen styrde vi kosan norrut. De öppnade först 11 så jag hann med en morgonrunda med Raffe.

Väderprognosen sa risk för skurar men det kom typ bara en lite kort. Helt underbart med maxgräns på antal besökare vilket gjorde att det var helt hanterbar mängd folk. De hade dessutom infört virtuella köer där man kan ställa 1-6 personer i kö. Man kan bara stå i en kö men eftersom vi var tre så kunde vi stå i olika köer. Supersmidigt!

Minns att jag inte var så förtjust i Helix tidigare men nu njöt jag riktigt mycket.

  • Jag och Simon skippade Loke men Joel körde den.
  • Jag åkte som sagt Helix, men bara en gång – barnen körde två.
  • Vi åkte Valkyria och ångrar att vi inte nappade på att få åka längst fram.
  • Lisebergsbanan åkte vi minst tre gånger.
  • Kållerado och Flumride fick varsin vända.
  • Balder åkte vi en gång alla tre, och sen jag och Simon när Joel körde Loke.
  • Vi spelade på ett gäng ”choklad”-hjul men vann inget.

Vid halv 5 drog jag till parkeringen för att hämta bilen (onödigt långt pga byggen) så Simons fötter skulle slippa gå de extra metrarna. Givetvis tajmade vi någon trafikolycka som stoppade E6 södergående men hann se i förväg och kunde ta en omväg.2 kommentarer to “Lisebergsbesök”

  1. Sandra skriver:

    Det är så himla roligt där. Bästa nöjesfältet

Kommentera