Slumpad post: Nationella prov
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Måndagssuck

| 2021-03-13 kl 14:59 (2021-03-13, 14:59 GMT +1) |

Varannan måndag har vi som sagt städ hemma. Måndagen som gick var en sån måndag. Insåg på sportlovet att även Joel skulle vara hemma pga hemundervisning veckan efter sportlovet. Mejlade städfirman och de skulle komma två så det blev mindre tid att vara borta.

Så i måndags 7:45 gick vi tre (John cyklade in till jobbet och satt där) till dagis och lämnade Raffe och sen till fiket där vi brukar hänga. De öppnar 8 så helt perfekt.

Dock inte längre för på dörren satt nya öppettider och numera öppnade de först 9. Suck. Vi googlade på andra möjligheter och insåg att det inte fanns några, så vi gick hem. Städet kom och kunde börja nere och Joel hade sin första lektion, jag jobbade och Simon betade av någon skolgrej.

Vid 9 när Joels lektion var slut så packade vi ihop och tog cyklarna till fiket. Fortfarande mörkt och låst? Gick in på fejan och där stod det minsann ett inlägg om att de just måndagen 8/3 hade stängt. Ja men tack för att det även stod på dörren… not.

Bara att cykla hem igen och sitta i soffan och jobba 1,5 timme.

Får se hur vi gör kommande städ.2 kommentarer to “Måndagssuck”

  1. Sandra skriver:

    Hahahahaha älskar ändå att ha städhjälp är ett problem

Kommentera