Slumpad post: Titta i taket
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Konnect21

| 2021-03-11 kl 19:58 (2021-03-11, 19:58 GMT +2) |

I slutet av januari fick jag en fråga av en kollega om jag ville prata om future ways of working på något som hette Konnect21. Sure, lät ju superspännande och tänkte att det var deras domän som hade något event.

Visade sig vara hela Klarna.

Efter lite korta avstämningar pga tajta kalendrar kom vi överens om ett format och jobbade lite nu och då på det. Extremt kort tidshorisont var det före det skulle spelas in. Och idag visades det för alla som ville se på Klarna (parallellt med tre andra talks så alla såg inte oss) och jag var med i studion live efteråt.

Sjukt fränt att ha fått vara med om en tv-inspelning från den sidan. Suttit i sminket typ samtidigt som Agnes.

Har ännu inte sett mitt deltagande själv så vi får se hur känslan är efter det. Otroligt imponerad av både Epicenter där studion var och de Klarnauter som var med och fixade, och de som höll andra talks. Som tur är finns alla inspelade och jag kan kolla på dem senare. Vissa kommer bli helt publika tror jag så vi får se om vårt är ett sånt…Kommentera