Slumpad post: "Oj vad pinsamt"
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Riley, Lucinda: Månsystern

| 2021-01-09 kl 20:16 (2021-01-09, 20:16 GMT +1) | 0

Ännu en bok om de sju systrarna. Inser när jag kollar att den senaste jag läste var i juli så jag har hållit ut länge. Nu blev det på min reader och det var smidigt även om sidantalet var lite avskräckande. De har ju alltid sånt driv i sig att det aldrig är ett problem att de är långa.

Älskar att få dyka in i en ny värld – för de olika systrarna lever verkligen i olika världar, fast kanske framför allt kommer de från väldigt olika förutsättningar. Den historiska delen är alltid väldigt gripande och det känns som att man kommer väldigt nära. Nästan är där och fattar hur jäkla tufft det var för 100 år sen. Älskar att få den insikten!

Jag ska hålla på nästa del ett tag så att jag inte behöver vänta en evighet på sjunde (och sista?) delen.

Hitta ditt exemplar.3 kommentarer to “Riley, Lucinda: Månsystern”

  1. Sandra skriver:

    Har du läst
    Där kräftorna sjunger
    Tror du kanske kan gilla den

Kommentera