Slumpad post: Nyfiken
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Årets mest gillade

| 2021-01-01, 17:27

Åtta år med instagram har passerat. Helt galet! Vågar inte tänka på hur mycket tid jag spenderat på att ta bilder, lägga upp bilder/inlägg och sen att titta på andras. Ser det som ett av mina största intressen helt enkelt. Se alla årens.

Gillar att ha olika konton eftersom det är helt olika fokus.

Mitt konto

Verkligen ett speciellt år. Bad och ny frisyr brukar vara poppis, och så även i år. Plus Joels tårta. Här är jag lite mer restriktiv med vad jag lägger ut och försöker ofta skriva någon vettig text (inte alltid dock). Små lyckokorn och stunder av reflektion. Sitter ofta och skrollar bakåt över ett år och tänker tillbaka på alla de stunder som bildar livet. Älskar att jag sparar dem så här.

Raffe

Denna underbara jobbiga lilla varelse som förgyller våra liv. Älskar att skriva ur hans perspektiv. Att interagera som honom även om jag inte skriver så väldigt mycket hos andra så händer det.

Här ser man att det är poppis med bilderna från dagis! Även när han träffade syrran var poppis. Själv blir jag alldeles varm när jag tittar på bilderna för jag minns nästan alla.

Den där eken

Den där eken har gjord mig lite besviken. Minns första hösten med Raffe hur det kom så himla fina himlar och sen jag startade kontot har jag inte lyckats fånga så många som jag hade inbillat mig. Ändå älskar jag eken och att det på ett enda ställe kan se så himla olika ut.

Ser att nattbilderna ofta gillas. Det blir ju lite mystiskt när månen är framme. Gillar!

cdtaljr

Alla dessa årstider! Förra året var det ett mer rosa/cerise tema, nu mer lila och gult. Roligt att det varierar. Här märks det verkligen att aktiviteten varierar med årstid då det november-februari knappt blir några inlägg alls. Andra årstider desto mer. Älskar att sitta och titta tillbaka på alla detaljer jag sett. Är övertygad om att det hjälper mig att vara här och nu, att fokusera på små fina saker. Att dumglo lite här och var. Stå och fånle mot någon liten blomma eller knopp.

Eftersom jag jobbade hemifrån nästan hela våren hängde jag med på ett helt nytt sätt i alla knoppar och träd. Underbart!



3 kommentarer to “Årets mest gillade”

  1. Sandra says:

    Raffe o tomteluvan alltså den är sååå rolig så jag garvar ihjäl mig varje gång jag ser den

Kommentera