Slumpad post: Städdag
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Den där vinterresan

| 2020-12-19 kl 12:08 (2020-12-19, 12:08 GMT +2) | 0

Den där vinterresan som vi bokade mitt i sommaren. Den avbokade jag igår.

Gick inte med gott samvete åka dit med rådande pandemi och de riktlinjer som finns (res bara om du måste). Vi måste inte. Vi bara ville. Det känns tråkigt såklart samtidigt så är vi rätt slutkörda och det kanske är klokt att vila lite på hemmaplan? Varken jag eller Simon är i form för någon skidbacke just nu, även om vi nog hade mått bra av det.

Nu siktar vi på att eventuellt åka i vår istället. Någon vecka där det inte är lika högt tryck. Kruxet är att det är skola och med tanke på Simons frånvaro under hösten är det egentligen tveksamt. Nåja. Vi får se.

Vi får se vad det kan bli för skojigheter under 2021 helt enkelt. Vi siktar på att göra lokala utflykter istället när vi nu får 7 extra dagar hemma. Och kanske kan jag få till ett gäng nya byxor åt Simon.3 kommentarer to “Den där vinterresan”

  1. Sandra skriver:

    Klokt, vi inte så🙈

Kommentera