Slumpad post: På scoutlägerbesök
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Giovanni och andra bossar

| 2020-08-16 kl 19:07 (2020-08-16, 19:07 GMT +1) | 0

Vid något tillfälle kom det in Grunts i pokémon go. Har noll koll på det där egentligen men det är personer som dyker upp lite nu och då på pokéstops. Så slåss ens pokémons mot deras och någon vinner. Man kan fajtas även mot andra spelare.

Tydligen finns det tre nivåer. En vanlig med tre olika (minst?), sen tre bossar och så huvudbossen som heter Giovanni.

I vintras någon gång kom en utmaning där man skulle klå de tre bossarna, och huvudbossen, som de sista uppgifterna. Jag orkade inte riktigt. Någon gång lyckades jag slå en boss, och sen snart en till. Men Cliff lyckades jag inte. Trots ett gäng försök. Så jag la ner.

Så i början av augusti erbjöd sig Joel att testa. Vips hade ”jag” (=mitt konto) slagit Cliff och någon dag senare även Giovanni. Sjukt imponerande att se Joel klå dem. Han (som har sett massa serier på tv:n om pokémons) har örnkoll på olika egenskaper och sånt där. Jag får ju hela tiden googla och fattar noll. Han testade sig fram och vips var han besegrad.En kommentar to “Giovanni och andra bossar”

  1. Vinälskaren skriver:

    Giovanni är fasiken svår att slå i de högre levlarna (35+). Man får se till att kolla upp exakt vilken Pokemon som är bäst mot de han kör med, samt tajma specialattackerna. Det tar några försök!

Kommentera