Slumpad post: Rabarbersaft
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Ett par byxor

| 2020-07-05 kl 17:34 (2020-07-05, 17:34 GMT +2) | 0

I vintras trodde jag att jag skulle sy lite mer i vår. Så blev det inte. Så insåg jag att när Joel är på kollo så har jag ett sybord. Underbart! Vi plockade fram grejerna och sydde pyjamasbyxor och även Simon sydde lite. Vi skar ut ett par byxor för att testa storleken med full benlängd. Insåg även att vi inte hade tyg till fler par så vi kollade upp A&H och Simon valde ut fyra tyger som jag genast beställde, och de kom rätt snabbt.

Imorgon kommer Joel hem så jag hade kniven på strupen. Behövdes. Så nu är ett par klara. Resten får bli senare i sommar helt enkelt.

Mottagare: Simon
Mönster: Det gamla vanliga mönstret men nu i 158 (Ottobre 4/2011).
Material: Velourtyger från lite varstans men kanske mest Andersson & Hjalmarson2 kommentarer to “Ett par byxor”

  1. Sandra skriver:

    Heja dig

Kommentera