Slumpad post: Häva tjänsten
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

En tur till Kolmården

| 2020-06-11 kl 12:54 (2020-06-11, 12:54 GMT +2) |

Kolmården gick ut rätt tidigt med att de öppnade upp försiktigt. Det innebar att de satte ett maxtak på 3500 besökare och att man måste köpa i förväg på nätet. Jag chansade (väder och så) och bokade 10 juni. Första dagen på sommarlovet och tog ledigt på jobbet.

Igår var det dags. Sjukt bra dag. Nästan inget folk, inga köer och inga shower. Dvs helt fritt, bara att vandra runt som man ville. Inte alla butiker och kiosker öppna men det överlevde vi.

Jag åkte Wildfire 2 gånger, Joel bara 1 men Simon älskade den och åkte 16 gånger. Jag och Joel var rätt nöjda på en bänk i skuggan.

Linbanan var suverän! Bara vi i vår vagn och vi såg knappt någon i någon annan vagn heller. Väldigt konstig upplevelse. Hela parken kändes väldigt mycket mer äkta än vanligtvis. Nästan som att gå i skogen på riktigt.

10-16 i parken ungefär sen var vi rätt mosiga när vi åkte hem. Stannade och köpte kaffe (barnen burgare) när vi hörde på radion att det var en olycka en bit före oss, och det visade sig att lagom tills vi kom så var den borta. Nöjda!Kommentera