Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Riley, Lucinda: Stormsystern

| 2020-05-21 kl 11:00 (2020-05-21, 11:00 GMT +1) | 0

Andra boken och nu handlar det om Ally, med rötter i Norge. Oerhört svårt att släppa. Har läst mer senaste veckan än på väldigt länge. Gillar verkligen upplägget med nutid som blandas med dåtid och som blir ett pussel framåt.

Var så inne i boken att jag blev extremt överraskad över en sak jag borde sett komma. Ibland hakar hjärnan upp sig på saker som den tycker är ologiska men jag tillåter den inte att gräva djupare för det spelar ju ingen roll om det blivit någon logisk vurpa i småsaker.

Gillar att det är olika historiska händelser eller personer som får fokus i böckerna och jag tänker att jag blir lite allmänbildad på kuppen.

Tänker att jag borde pausa en stund till nästa bok (som ligger i bokhögen redan) för att inte tröttna på formatet. Men vi får se. Är sugen på att läsa om nästa syster. Och även få lite fler pusselbitar till den övergripande historien. Har dock insett att alla böcker inte finns än. Så en anledning att dra ut på det för att slippa vänta skitlänge på sista.

Hitta ny eller begagnadKommentera