Slumpad post: Busfabriken
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Vardag nu

| 2020-04-28 kl 21:05 (2020-04-28, 21:05 GMT +2) | 0

Det är sjunde veckan som vi jobbar hemifrån. Jag har varit 2-3 dagar på kontoret, precis som John. Konstigt hur det blir vardag i det hela.

Det är konstigt att inte veta. Väntar vi på tester för att sen kunna återgå till vanligt om man har antikroppar, eller väntar vi på vaccin, eller kommer vi att komma ganska nära flockimmunitet ganska snart och sen återgår. Förutom att vi i väntan på antikroppar (via vaccin eller att ha haft det) inte kan umgås med de som är i riskgrupper.

Konstigt det hela. Veckoplanen är sig lik även om det förra veckan var lite ovanligt med kontoret på måndagen, Simons födelsedag på tisdagen och kastrering av Raffe på onsdagen. Fredag eftermiddag drog jag med barnen (och Raffe) till Cia för att Simon skulle få sin födelsedagspresent (massage) och givetvis fick även Joel massage. Själv fick jag massage på lördagen.

Det är fortfarande tokigt många saker på jobbet att ta tag i men vi har anställt två stycken som börjar efter sommaren. Undrar om vi då kommer vara på kontoret.

Vi får se.

Det konstiga är att vi själva inte ändrat så mycket mer än att jag och John mestadels jobbar hemifrån. Och ställt in en sväng till Halmstad.3 kommentarer to “Vardag nu”

  1. Sandra skriver:

    Jobba hemma låter najs…tar ni på er riktiga kläder l lufsar runt

Kommentera