Slumpad post: Sova över
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Högkänsliga ledare #1

| 2020-02-11 kl 21:40 (2020-02-11, 21:40 GMT +2) | 0

Träffade Hanna på ett ganska tidigt uppdrag på Riada 2013. Gillade henne! Hon bytte jobb och jag skickade vidare uppdraget till någon annan men vi har följt varandra på LinkedIn. Hon skapade Kravallapa vid något tillfälle och sen dess har jag givetvis följt hennes blogg.

Så i höstas skrev hon tre inlägg om högkänslighet (ett, två, tre) och jag som för typ fem år sen insåg att mycket där stämmer in på mig läste med stor igenkänning. Senare på hösten gick hon ut med ett erbjudande om att gruppcoacha högkänsliga – Oss högkänsliga emellan. Jag var inte sen att haka på.

Idag var första tillfället där vi som är med presenterade oss och berättade en del kring hur vi upplevde att vara högkänslig och hur länge vi vetat det. Oerhört givande. Det gick att skriva under på väldigt många saker de andra delade med sig av och jag ser verkligen fram emot resterande samtal.



Kommentera