Slumpad post: Nytt bredband
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Det där med pynt

| 2019-12-30 kl 18:37 (2019-12-30, 18:37 GMT +1) | 0

I år föreslog John att vi skulle sätta upp granen första advent. Vi var alla på. Vips var stod den på plats. Utan stjärna dock, och vi hade inte hittat så många tomtar (i år heller) och inga gardiner. Men vi hade ju hela december på oss! Och faktiskt ganska få saker inplanerade.

Helt plötsligt var det helgen före jul och då fick Joel för sig att placera ut tomtar. Vi hade fått leta lite mer på vinden och faktiskt hittat både gardiner, dukar och tomtar. Så vi fick en utmaning av Joel på julaftonsmorgon – att räkna antalet tomtar i alla rum. Underbart hur vi har hittat dem lite här och var! Ska väl erkännas att Simon var klart bäst på att räkna dem.

Så vips var julen över, utan både julgardiner (vi har åtminstone haft i köket de senaste åren) och stjärna i granen. Men det gick alldeles utmärkt!En kommentar to “Det där med pynt”

  1. Sandra skriver:

    De e härligt de där med att de går ändå oavsett

Kommentera