Slumpad post: Lunchrunda i solen
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Ny tandläkare

| 2019-12-04 kl 19:51 (2019-12-04, 19:51 GMT +2) | 0

Vår tandläkare gick ju i pension och ersättare körde ihjäl sig så jag har forskat ersättare lite med hjälp av facebook främst. Och birthday.se för att se så att tipsen jag får inte är nära pension.

Fick flera tips, som var just ett par år från pension. Så avvaktade lite. Hittade en som visade sig bara ta emot vuxna just nu. Så tänkte jag att jag som är nojigast kan gå dit och barnen till Folktandvården i Björkhagen som jag hört massa gott om – men som ligger just i Björkhagen.

Så var det någon mer som bad om tips och då dök det upp en ny tandläkare. Som håller till bredvid Raffes dagis, dvs sjukt nära. Dessutom har han inte fyllt 40 ens.  Hörde av mig till honom och han sa att han hade plats och skulle återkomma med förslag på tider.

Så bet John av en krona, så han fick bli testkanin och kom hem väldigt nöjd. Idag var det min tur och jag fixade till ena framtanden som hade en ganska ful lagning. Ska även tillbaka och laga ett hål om några veckor och då får barnen hänga med på undersökning.

Vore väldigt skönt att kunna landa i det här.2 kommentarer to “Ny tandläkare”

  1. Erika Jansson skriver:

    Hej!
    Kom in på denna blogg när jag sökte på Napralogica, Kroppsdetektiverna. Har problem m en höft och funderar på ett besök där. Kmer ända fr Dalarna, så jag överväger om jag ska boka tid el ej. Har du blivit hjälpt m dina problem? Krävdes det många ggr. Han tror ev att mitt onda sitter i den andra sidans opererade fot. Vore jättesnällt om du kunde ta dig tid att svara. Har bla varit på Löparakuten och Pronatos m min fd mortonsfot, så har åkt och farit förut t ”storstan” utan att bli bättre.

Kommentera