Slumpad post: Specialtur med buss
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Förra veckan

| 2019-11-18 kl 19:24 (2019-11-18, 19:24 GMT +2) | 0

Jag hade tänkt blogga om flera saker förra veckan men det fanns inte riktigt tid till det. Så det blir en sammanfattning som för veckan före.

  • Måndagkvällen bjöd på två timmar av Per Holknekt. Där jag inledningsvis var lite skeptisk men fick ändra mig och jag både berördes djupt och fick en del att tänka på.
  • Tisdagen var som vanligt scoutmöte – den här gången med fokus på packning
  • Onsdag passade jag på att sticka och träna
  • Torsdagen blev det först middag med Anna B och Åsa, sen sa vi hej då till Åsa och tog oss till Globen för att se Mia Skäringers No more fucks to give. Mycket mycket bra. Skulle säga oerhört bra faktiskt. Golvad som någon beskrev känslan efteråt.
  • Fredagen spenderades mestadels hemma – förutom veterinärbesöket då.
  • Lördag var det dags för övernattning med scouterna men jag och Joel valde att bara vara med på dagen och sova hemma. Så på söndag förmiddag när Joel ändå var på parkour drog jag dit för avslutning och städ.
  • Efter lunch på söndag drog jag och Sanna med barnen in till stan och årets teater – Robin Hood.

Inser att det inte är så konstigt att jag var sliten för det var lite maxat. Den här veckan är lugnare.Kommentera