Slumpad post: Facebook
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

En värsting till syster

| 2019-09-27 kl 19:54 (2019-09-27, 19:54 GMT +2) | 0

Igår gick jag och Joel på musikal (egentligen skulle jag och Sanna gått men de fick flytta en vårresa till höstresa just denna vecka).

Min ursprungliga plan var att jobba och stanna kvar i stan (då skulle jag egentligen gått med Mia som blev dundersjuk i veckan), gå på strumprea och garnbollsmatteöverlämnande men fick ändra om och jobba hemifrån med Raffe. Så vi tog bilen in och lyckades hitta ett bra garage (inte så dyrt kvällstid) och köpte lite godis på vägen dit. Vi hann förbi strumprean oxå.

Bra musikal! Inte bästa jag sett men gillade den. Roligt att se med Joel som ändå börjar bli rätt stor och fattar mer och mer vuxenskämt. Lite annan typ av musikal än de vi gått på tidigare ihop.Kommentera