Slumpad post: Över gränsen
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Skoljoggen

| 2019-09-20 kl 19:48 (2019-09-20, 19:48 GMT +2) |

Idag var det återigen dags för skoljoggen. Den här gången även för Simon. På lågstadiet har de något som heter klassmaran istället och då räknar man samman hur många varv elever från varje klass springer totalt. Det gör att man tävlar för klassen och inte för sig själv.

Stor skillnad enligt Simon som har pratat om skoljoggen ett tag. Jag tog med mig halta Raffe och postcykeln. Vi hann precis dit då de måste ha startat 5-10 minuter tidigare än jag trodde. Raffe var uppe i varv efter att ha gått ”bredvid” cykeln så han skällde så mycket han kunde typ. Jag ropade ju oxå så… Kunde heja på två ställen och det var härligt att se deras kämpaglöd. Joel sprang fram och hälsade på Raffe första gången.

Fick senare rapporter när de kom hem om att det såklart varit jobbigt men oxå väldigt roligt. Joel var lite sur på sig själv för att han glömt ta sig luftrörsvidgande astmamedicin – den gör skillnad har han märkt. Dock gick det väldigt bra för båda och Joel var ungefär en minut snabbare än Simon. 15-16 minuter någonstans har jag för mig.Kommentera