Slumpad post: Gåva 20: BRIS
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Mycket instagram

| 2019-09-19 kl 07:40 (2019-09-19, 7:40 GMT +1) | 0

Kanske till och med för mycket? Inser att jag lägger en massa tid på Instagram, både att ta bilder dit, lägga upp bilder och att titta på andras bilder.

Samtidigt gillar jag det. En hobby.

Det började för 7 år sen med mitt egna konto. Så förra våren när Raffe flyttade in ville han såklart inte vara sämre, så det blev ett nytt konto. Lite för att inte spamma mitt egna. Han dyker allt upp där lite då och då men inte alltid. Väldigt roligt att göra det som Raffe faktiskt. Ger perspektiv!

Så förra hösten hittade jag eken och blev förälskad. Fick hålla mig för att inte lägga ut bilder varje dag – ibland gick det inte att låta bli. Så vid jul/nyår någon gång drog jag igång ett konto för eken. Dock var hösten finaste tiden så det har inte blivit riktigt lika många fantastiska bilder som jag hoppats på. Däremot hoppas jag det kan dyka upp många tillfällen nu i höst! Skönt att ha saker att se fram emot i höstmörket liksom.

Hösten var fantastiskt vacker förra året så det blev en del naturbilder och när blomsäsongen drog igång märkte jag hur jag ville fota och lägga upp hela tiden. Det var ju så härligt! Jag lyckades väl sådär måste jag säga.

Så en dag skapade jag ett nytt konto. Som jag inte berättade om någonstans. Tänkte att jag skulle testa använda taggar och efter fyra månader har jag över 70 följare. Följer nog fler från det kontot och det är det konto jag lägger minst energi på de jag följer. Kollar ibland. Tänker att jag har det allra mest för min egen skull.

Simon älskade namnet när han fick nys om det och frågar ofta om jag ska lägga ut bilder där om jag fotar något på hundrundor när han är med. Se detaljer handlar det om för mig, jag gör helt plötsligt det när jag varvat ner. Ser det vackra i naturen och förundras över det. Det blev cdtaljr. Håller tummarna för att hösten blir vacker!

Det finns lite tankar på ytterligare konton i bakhuvudet men med helt annat fokus och vi får väl se vad som händer under hösten/vintern.Kommentera