Slumpad post: Connelly, Michael: Räven
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Mitt sommarlov 2019

| 2019-08-19 kl 07:18 (2019-08-19, 7:18 GMT +2) | 0

Alltså, vilken fantastisk möjlighet att få vara ledig en hel sommar! Önskar att alla hade den möjligheten. Tänker att om jag gjort detta varje år hade jag hunnit ikapp mitt liv på ett helt annat sätt. Istället för att känna att jag aldrig hinner ikapp allt som behöver göras utan det snarare ökar på hela tiden.

Hade ju en plan och även lite listor och jag ska villigt erkänna att det är få saker som faktiskt blivit gjorda, även av sånt som vi verkligen borde ha gjort (måla fönster, fixa balkong) och så vidare. Dock har vi vilat, slöat och haft det rätt bra måste jag säga. Dessutom när jag kollar på veckorapporterna där jag listat vad vi gjort så känns det som att vi haft rätt fullt upp.

Om jag skulle ha sommarlov nästa år skulle jag se till att beta av surdegarna i maj för att kunna njuta mer.Kommentera