Slumpad post: Insekter och gult
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Lite inköp

| 2019-07-07 kl 19:07 (2019-07-07, 19:07 GMT +2) | 0

Eftersom vi inte hade med extra lakan och sånt så siktade vi in oss på IKEA i Karlstad. Vi inledde dock med att hälla på en liter olja och stannade på macken och köpte en liter till. 

Jag och Joel gick runt på IKEA och fixade lite saker, köpte korv/pizzabit till oss som ville äta och under ett sånt samtal till John säger han att vi borde åka till Biltema som stänger om 25 minuter för att köpa mer olja (billigare där) eftersom det verkade tomt och den rymmer klart mer än 2 liter – särskilt eftersom den läcker. 

Skyndar oss ut till bilen och packar in allt, klämmer en pizzabit och kör till Biltema 1 km bort. När vi svänger in piper oljelampan igen.  Köper 2 x 4 liter olja och tratt och går ut samtidigt som de stänger. Häller i en liter olja och drar till Coop och handlar. 

Sen drar vi mot Ransäter där vi spanat in en camping vid Klarälven (ringt och kollat att det finns plats dessutom). Där finns nämligen Klarälvsbanan som John siktat in sig på. Simon mår lite risigt men kräks inte mer. Kommentera