Slumpad post: Lite av varje
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Det där morgonkaffet

| 2019-03-08 kl 19:40 (2019-03-08, 19:40 GMT +2) | 0

Nu har jag sen i oktober gått på rätt många Morgonkaffe om personlig produktivitet och GTD och det är en av veckans höjdpunkter. Det är sällan det dyker upp helt nya personer men det varierar lite gång från gång. Allt från 2 till 7 personer har jag för mig att vi har varit. Undrar ibland varför inte fler hittar dit, det är ju så bra!

Gillar metoden lean coffee som gör att ämnena varierar men framför allt är det nog personerna där. De har ju samma nördintresse som jag. Funderar på liknande saker. Har testat och fundera på typ samma saker. Vissa är iofs bra mycket nördigare men det är fantastiskt att få ta del av.

Så oavsett vad vi diskuterar ger det nya perspektiv, idéer och det är roligt att själva få dela med sig av tankar, funderingar och lösningar.Kommentera