Slumpad post: Säljare
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Kolla synen

| 2019-03-02 kl 17:15 (2019-03-02, 17:15 GMT +2) | 0

En av sakerna jag tänkt göra länge är att kolla synen. Inte alls så att jag lider av det men det börjar bli lite svårt att läsa på burkar och lite så.

Så igår fick jag tummen ur att ringa. Hade precis ringt vårdcentralen som skulle ringa upp 10.30 och klockan 10:02 ringer jag synoptik i Farsta. De har en tid 10.30 och en 15.00 samma dag. Tittar på klockan. Tar den 10.30.

Inser att jag behöver hitta medlemskortet från motormännen (ger fri synundersökning och rabatt). Letar lite. Hittar inte. Tänker att jag ringer dem och kommer fram på väg till garaget. De tipsar om appen som jag laddar ner framme i Farsta. Har såklart glömt lösenord så jag skickar efter ett nytt och kan sen logga in. Inser att vårdcentralen skulle ringa så jag ringer tillbaka dit och knappar in att jag vill ha en senare tid (fick 11.30 istället).

10:28 knallar jag in i butiken och får snabbt komma in. Har tydligen ett litet brytningsfel och visst synfel (fattar noll av alla siffror – har ju aldrig riktigt behövt bry mig…) och börjar fundera på glasögon. Läsglasögon, terminalglasögon, progressiva etc etc. Så inser jag att jag ju känner ett proffs, Sanna. Så jag säger att jag avvaktar.

Köper sushi och i väntan på det ringer vårdcentralen och jag lyckas boka in oss båda vecka 11 – samma dag.

Fortsättning följer…Kommentera