Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Den där utmaningen

| 2019-03-01 kl 14:41 (2019-03-01, 14:41 GMT +2) | 0

Den där februariutmaningen, #fångafebruari, har fått mig att tänka till. Superkul och intressant.

Någon gång i mitten insåg jag att väldigt ofta handlade det om gamla saker, om mamma, om min uppväxt. Inte varje dag men tillräckligt ofta för att jag skulle fundera lite över det.

Har dragit ner i mitt tempo och har mer tid för reflektion och det är därifrån det kommer. Jag har alltid gillat att gå igenom gamla bilder, fixa ordning bland mina saker och så vidare. Har inte hunnit/orkat/prioriterat det de senaste åren. Sen vi fick barn egentligen, och framför allt efter mammas död då mängden saker att gå igenom ökade.

Har haft några få tillfällen och de har varit väldigt bra. Ser att det är en av de saker jag vill ge mer tid framöver – särskilt under sommarlovet!Kommentera