Slumpad post: Poppendieck
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Fullmatad vecka

| 2019-02-24 kl 20:40 (2019-02-24, 20:40 GMT +1) | 0

Ännu en vecka är till ända och den har varit rätt fullmatad med olika saker. Har dock haft ett lugn på något sätt – kanske aningens stressad över att hinna få klart saker på jobbet så jag kunde gå på sportlov med gott samvete, men i övrigt lugn.

 • På lunchen på måndagen lyssnade jag på ett föredrag online av Bryan Falchuk via Management 3.0. Mycket intressant det han pratade om. Tre delar; happiness seeking, interdependence och impermanence. Till dessa principer pratade han om 50-75-100 kopplat till relationer (12.30 in i videon).
 • Scoutmöte på tisdagkvällen. Endast jag och Joel som åkte dit – fokus på knopar.
 • Sista tillfället av coachningen där vi mest gick igenom hur det varit. Intressant! Inte kommit fram till något revolutionerande men landat i en del bra grejer.
 • På onsdagen lunchade jag med en kollega som jag inte känner så väl, än iaf.
 • Ett besök hos naprapaten och det känns verkligen bättre nu än på länge, även om det inte känns helt bra.
 • GoClimateNeutral meetup stod på agendan på onsdagen. Intressant på många sätt. Både det vi pratade om men oxå vilka olika människor det finns. Skönt att se blandningen för det känns bra att intresset för klimatet sprids på alla fronter.
 • Morgonkaffe som vanligt på torsdagen. Lite kortare än vanligt för vi var faktiskt bara två den här gången. Men lyckades utbyta en hel del bra tips och idéer. Hade jag varit konsult hade jag lyckats sälja lite av min tid 🙂
 • På fredagen var jag och kollegan Peter på ett frukostseminarium – Agil HR i praktiken – Buddy system och lärande organisationer med Björn Sandberg. Det hölls på Dandy people där jag varit tidigare. Mycket intressant! Träffade dessutom på en person från mitt konsultliv och fick höra lite om hur de har det.
 • Jag och Peter hann även med en lunch med en person vi känner sen konsulttiden. Vi utbytte lite erfarenheter då vi har liknande situationer.
 • På lördagen var det ett pokémonevent och kvällen avslutades med Mello.
 • Söndagen bestod mestadels av Flatenpromenad och slöande.

Vi har dessutom kollat på ett antal avsnitt av The Flash. Och givetvis har jag även jobbat. Hunnit riktigt mycket på jobbet dessutom.Kommentera