Slumpad post: Kalle Skavank-paket
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Så som i himelen

| 2019-01-19 kl 20:29 (2019-01-19, 20:29 GMT +1) | 0

En av de roligheterna jag hade att se fram emot var musikalen Så som i himmelen. Idag var det dags. Jag och Sanna knallade in på Oscarsteatern i alldeles lagom tid och hade platser på 1:a balkong, 1:a raden där. Vi har insett att vi gillar de platserna på de flesta ställena.

Minns inte om jag sett filmen men hade iaf ett hum om vad den handlade om så kanske.

Det är sällan jag blir så tagen, så inne i det jag ser, som idag. Mycket stark upplevelse. Det kändes nära och äkta.

Scenografin var enkel men träffsäker. Ljussättningen fenomenal. Artisterna fantastiska. Historien kom så nära och fick verkligen liv. Det var många tårar som trillade i salongen.2 kommentarer to “Så som i himelen”

  1. Sandra skriver:

    Älskar filmen så anar de e något i min smak

Kommentera