Slumpad post: Mata fiskarna
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Läppsyl som blev sådär

| 2019-01-13 kl 10:55 (2019-01-13, 10:55 GMT +2) | 1

Jag och barnen bestämde ju att vi skulle göra något tillsammans på torsdagar. Hela jullovet pratade vi om att det behövdes mer läppsyl men vi orkade inte ta tag i det. Så i torsdags bara gjorde vi. De var med på lite olika delar.

Vi gjorde två olika satser

En sats med enklare blandning; 40 g av varje – bivax och kokosolja. Den blev vi mycket nöjda med.

Den andra körde vi lite på känn med olika ingredienser; 40 g olja och 60 g fast. Det blev dock lite mer och jag fick nog tyvärr lite mer olja än som var bra för den stelnade inte helt som den skulle. Vi har den dock i kylen och det får bli sånt som vi använder hemma för i fickan smälter den…

Det tog inte alls lång tid så vi ska nog ta oss i kragen både vad gäller läppsyl och våra torsdagar.Kommentera