Slumpad post: Översatt Skrivguiden
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Röja inför julen

| 2018-12-23 kl 14:21 (2018-12-23, 14:21 GMT +2) |

I fredags bestämde vi att vi minsann skulle inleda lördagen med att röja här hemma. Allt blir så mycket lättare när det är undanplockat.

Lördagen kom. Vi softade lite. Vi skulle även handla på Hemköp och kom överens om att det nog var bättre att göra det först. Så jag och barnen åkte dit, handlade massor (tappade en handske…) och när vi kom hem och skulle packa in allt fick jag väldigt lust (och kanske för att det behövdes mer plats…) att röja kylen. Läskigt hur äckliga hyllplanen blir när man tar ut alla saker. Så de fick ju diskas. Mycket bra teamwork så vi fick in allt rätt snabbt och allt fick plats.

När det var klart åt vi lunch. Och sen behöver man ju pausa. Det vet alla. Sen måste ju Raffe ut så då ville alla med och leka. Och när det har blivit mörkt är man inte så sugen på att röja.

Idag behövde vi oxå softa. Sen kom vi på att det skulle passa med utelunch och det behövde förberedas. Sen tog ju själva lunchen tid och när man varit ute 1,5 timme i fyra minus måste man värma sig med ett avsnitt av Supergirl, och mysa lite till.

Nu tänkte jag bada, tvätta, lämna julkort till grannarna, pynta lite till. Fixa skinka, kanske även köttbullar och revben. Plus det sista julklapparna som ska skrivas ut. Sen är det mörkt och då går det ju inte att röja. Och Raffe behöver ju ut. Och barnen skulle panta burkar och jag köpa knäckebröd och så.

Kanske är det så att det egentligen inte behövs röjas så mycket? Eller så är vi väldigt bra på att prioritera rätt saker?2 kommentarer to “Röja inför julen”

  1. Sandra skriver:

    Hahahaha jag e exakt likadan

Kommentera