Slumpad post: Cykel = pollen
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Koll på november

| 2018-12-01 kl 11:07 (2018-12-01, 11:07 GMT +2) |

En ganska fullbokad månad.

Familj. Jag och John har jagat pokémons, jag och barnen var på både Nitro Circus och Djungelboken. Vi har tagit många olika typer av promenader med och utan Raffe i lite olika konstellationer (Flatenrunda tex). Jag och barnen har varit på några scoutmöten. Vi har varit på både redovisningskväll för Joel och öppet hus för Simon.

Hälsa – träning, kost och sömn. Fortsätter att gå minst 8000 steg per dag vilket verkligen kan vara en utmaning. Sover bra, men slarvar lite med godis och andra onyttigheter.

Hobby. Bloggade ikapp en hel del av oktobers aktiviteter på höstlovet. Har hunnit träffa en del vänner på luncher och andra aktiviteter (Uggla, Torkild Sköld). Har läst en del, särskilt böcker jag köpte på after work på Lovereads. Jag fortsätter ta sjuk mängder bilder (askul) och instagrammar både som Raffe och mig själv. Bloggandet har dock gått lite trögare.

Miljö och ekonomi. Läser en hel del om båda dessa och har insett att hur man investerar sina pengar faktiskt påverkar miljön enormt mycket så jag har lite planer här.

Jobb. Här har jag fortsatt gå på Morgonkaffe för Personlig produktivitet (och GTD) vilket ger massor med inspiration och funderingar. Jobbet har rullat på bra och jag känner mig inte stressad över det alls även om det finns massor att göra.

Fokus 2018: januari, februari, mars, april, maj. juni, juli, augusti, september, oktober
Tidigare år


Kommentera