Slumpad post: Föräldramöte
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

En dynlåda och dynor

| 2018-06-09 kl 08:05 (2018-06-09, 8:05 GMT +1) | 0

För några år sen gjorde vi oss av med de dynor vi hade till utemöblerna. De hade blivit lite ”skunkiga”. Vi pratade om att köpa nya utemöbler. Jag hittade några stolar på ikea på rea, som vi hade en sommar och inte gillade – skänkte. Förra året pratade vi om att köpa nya dynor istället. Det blev aldrig av.

I år har vi ju hängt massor på baksidan, dels tack vare Raffe men vädret har såklart bidragit så John fick tummen ur och beställde. De kom och då insåg vi återigen det där med förvaring. Vi var emot plastlåda förra vändan med dynor men nu slog John till på Bauhaus i onsdags.

Så nu har vi både dynor och dynlåda! Så förmodligen är sommaren över för i år 😉Kommentera