Slumpad post: Ett plommonträd färre
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Ugn som vanligt

| 2018-03-16 kl 20:58 (2018-03-16, 20:58 GMT +2) | 0

I början av februari så sa det poff när vi använde ugnen. Jag ringde firman vi köpt den på, fick servicenummer och ringde dem. De skulle dyka upp och det var lite oklart om de verkligen skulle komma på måndagen efter (min första dag på Klarna så John var hemma) men de kom. Det visade sig att det inte alls var ugnen utan uttaget så det gick minsann inte på garantin (såklart).

Så jag mailade han som fixade badrummet om inte den elektrikern kunde komma förbi vid tillfälle. Han skulle kolla. Tiden gick och det visade sig att den snubben hade galet mycket så till slut hade han en annan som jag fick kontakt med istället och han dök snabbt upp när vi väl fått kontakt. Han tog sig en titt och hummade lite missnöjt över befintlig lösning men en timme senare gick han därifrån och hade fixat uttaget och även satt ugn och spis på olika faser (fick vi förklaringen på varför proppen gick om vi använde ugnen och tre plattor).

I väntan på elektriker kunde vi faktiskt använda ugnen för vi kopplade in den i annat uttag. Man inser snabbt hur ofta man använder ugnen. Skönt att ha det fixat nu dock!Kommentera