Slumpad post: Kvällsträning
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Vinterskor för livet

| 2018-03-03 kl 19:00 (2018-03-03, 19:00 GMT +2) | 0

Jag har ett par vinterstövlar som sitter tajt över vaderna och det gör att det känns konstigt att gå i dem. Har funderat på att köpa nya. Så var jag och Simon på XXL en kväll för att köpa skor till honom. Då stod de där. Sista paret. Provade. Nä, för dyrt kom jag fram till. Så vi köpte Simons skor och åkte hem.

Men de fanns kvar i mitt huvud. Så jag surfade in på deras webb och där fanns de. Rätt storlek. Funderade en dag eller två och sen slog jag till. Hämtade dem i veckan och de är helt gudomliga. Sjukt varma och jag kommer inte behöva köpa några fler varma vinterstövlar i resten av mitt liv hoppas jag. Vet ju att de håller för massor eftersom barnen har kört det märket ett antal år.Kommentera