Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Inte enligt plan

| 2017-11-10 kl 21:59 (2017-11-10, 21:59 GMT +1) | 0

Houdini är ett märke vi upptäckt tämligen nyss (Haglöfs var ju längesen). Så idag var det dags för rea. Jag drog rätt tidigt med bilen hemifrån för att slippa trängsel(skatt) och sen lurade google mig lite så jag kom fram kvart i 7 ungefär. Hyfsad kö. Kom dock in på första släppet. Messade med en kollega som kom fram en halvtimme senare och fick vänta 4 släpp och de hade sen lång kö till kassan.

Hade tänkt leta byxor till mig och John och en hoodie till Simon (Joel har en som är sjukt skön). Ingen fleece. Kom därifrån med en knallgul fleece och en väst… Inga byxor. Hittade dock underställsbyxor till övriga familjen och en jacka till Simon (enligt plan). När jag betalt och gick mot bilen slog det mig att jag glömt kolla tiden. Hade tagit en timme i appen. Hyfsad tajming med ett par sekunder tillgodo när jag kom fram till bilen.

Åkte hem i strålande morgonsol (ingen trafik nästan åt mitt håll). Sen jobbade jag hemifrån och njöt i mina nya kläder. Nästan så jag önskar lite mer kyla nu!Kommentera