Slumpad post: Övernattning i koja
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Certifiering nummer två

| 2017-08-29 kl 21:33 (2017-08-29, 21:33 GMT +2) | 0

Idag var det dags för dags för min andra certifiering. JIRA Administrator. Jag har varit admin i JIRA från typ 2006 så det kändes som att jag borde kunna det här. Det gjorde bara känslan jobbigare vill jag lova.

Hade pluggat på en del sista kvällarna men inte hunnit så mycket pga annat jobb. Nåja, lyckoelefanten fick hänga med såklart och jag var där i god tid.

Påbörjade testet och hade då 74 frågor och 180 minuter. Knappt två timmar senare satt jag med högre puls än väntat och var klar med frågorna. Kände mig långt ifrån säker och visste att godkänt ligger på 65%. Känslan var att det kunde vara 35% lika gärna för det var få frågor jag var helt säker på.

Klickade och några sekunder senare kom resultatet. Massa siffror så det tog en stund innan jag hittade rätt och såg 83%.

Kunde pusta ut. Men pulsen gick inte ner på ett bra tag. Gjorde en rolig snap med mig själv som speedad men glömde spara den. Håhåjaja.

Nu är jag klar. Klar med klickfesten, klar med certen och kan håva in bonusen på nästa lön. Hurra!Kommentera