Slumpad post: Besöksstatistik
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Legendariska

| 2017-07-23 kl 16:07 (2017-07-23, 16:07 GMT +2) | 0

När vi raidade härom dagen fick vi reda på av en medspelare att det finns en facebook-grupp för de som spelar Pokémon Go här i Skarpnäck/Bagarmossen. Gick såklart med.

Igår var det ett event i Chicago och idag skulle legendariska börja dyka upp. Jag och John såg första vid ett gym vid frukosten och väckte såklart barnen. Chattade i gruppen för att se om det fanns några andra som skulle fajtas. Joel ringde sin kompis och det resulterade i att vi var 9 stycken vid raiden och med extremt lite tid kvar lyckades vi slå den.

Sen ska man ju fånga den oxå. Av 9 så var vi 3 som fångade den och för en gångs skull så var jag en av dem (men ingen annan i familjen). Sen är det en specialare nu tills på tisdag så jag tror att morgondagen kan bli rätt fokuserad på att gå och fånga pokémons!Kommentera