Slumpad post: Koll på juli
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Bullet journal

| 2017-07-10 kl 20:46 (2017-07-10, 20:46 GMT +2) | 0

Råkade in på bullet journal för någon månad sen via dorro.se. Gapade stort. Har sen läst på lite mer kring det och har insett att vissa delar i det är något jag redan gör men inte så strukturerat. Andra delar känns lite overkill.

Så jag bestämde mig för att testa lite. Och det går verkligen att fastna vilket man ser i diverse forum att vissa har gjort.

Valde att börja med en halvårsöversikt på ett dubbeluppslag. Riktigt roligt att skriva och fixa – lite terapi över det. Sen en sida för jobbplanering och en sida med saker som är bokade för 2018 redan. En planeringssida för vår kommande resa till Kreta och sen en loggsida med några saker jag vill logga. Försöker ju minimera inköp så varje beställning (ej mat) ska jag logga, sen om jag har ont i nacke/höft för att få lite bättre koll. Om jag har klåda (dålig koll där oxå), vilka dagar jag kör träning (> 15 min pulshöjande), vilken tid jag vaknar (dålig koll där oxå) och sen att jag gjort något med certifieringen (jobbet) som ska vara klar 30/9 för att jag ska kunna få en bonus.

Sen får jag se hur jag gör med vidare planering. Mestadels av vidare planering gör jag digitalt (checklistor i keep tex) men rätt ofta kör jag veckoöversikt på papper för det ger bättre koll. Så vi får se i augusti när vardagen drar igång igen.Kommentera