Slumpad post: Simon och mamma
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Många bilder blir det

| 2017-07-03 kl 21:26 (2017-07-03, 21:26 GMT +2) | 0

Sen något år tillbaka synkar jag mina apparaters bilder med Google Foto (högupplöst men inte orginalupplösning) och det är nu över 145 000. Eftersom jag har alla digitala bilder vi har på stationära datorn hemma så blir det att alla bilder finns på Google Fotos. Otroligt smidigt.

Det är flera gånger som jag varit iväg någonstans och vi funderat över något och jag kunnat leta upp bilder och kollat.

Gillar oxå hur appen påminner om hur det var för x antal år sen. Vilka resor bakåt i tiden det kan bli! Dessutom gör den lite album (anledningen till antalet album är detta för jag själv gör inga) och stiliserar bilder ibland.Kommentera