Slumpad post: Recensionsexemplar
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Årets regn

| 2014-10-25 kl 20:20 (2014-10-25, 20:20 GMT +1) | 0

Från att vi vaknade tills typ halv 3 eller så var det jämngrått och regnet fullkomligt vräkte ner. Vi åt en ganska sen frukost och träffade på Kristina (min fd kollega och Johns nuvarande) som kom ner natten till fredag med sin familj (en slump att vi hamnade på samma hotellt – och dessutom hyfsat nära varandra på hotellet). Tillsammans beskådade vi regnet som tilltog i styrka och vips var det hagel stora som amerikanska blåbär och det blixtrade typ hela tiden (åtminstone var 5-10 sekund).

Hela hotellet täcktes i handdunkar där det läckte in och personalen fick nog jobba rätt hårt. Läste via Runners World en löpare som just kommit till Antalya och där var det typ samma.

Barnen var lyckliga som funnit varandra och tog alla sina paddor (minecraft dominerade) och parkerade i vår soffa före lunch och Kristinas efter lunch. Jag hängde med Kristina till gymmet och fick mig en genomgång. Skönt!

När det klarnade upp på eftermiddagen njöt vi först lite i solen (avbrutna av lite duggregn ibland) medans barnen lyckliga paddade vidare tillsammans. Strax före fem passade vi på att ta en biltur och kolla hur det såg ut på Side West Side. Större hotell helt klart och mer shopping så dit återvänder vi nog 🙂 Simon somnade och slapp må illa.

T10Kommentera