Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Boka om tid

| 2014-05-27 kl 19:10 (2014-05-27, 19:10 GMT +2) | 0

Det är inte bara ventilationsrengöring som jag försöker boka in utan även en gynekologisk cellprovtagning. Fick en kallelse till 14 maj men då hade jag en heldagsutbildning så det gick inte.

Mina vårdkontakter ska man kunna boka om. Där ska man se drop-in-tider tre veckor framåt i tiden. När jag loggade in före 14 maj såg jag fram till 27 maj. Inget datum passade. Loggade in igår och hade fortfarande bara fram till 27 maj. Mailade den adress som stod på kallelsen.

Fick svar idag. Nummer till supporten där jag skulle berätta om vad som strulade och så bad hen om vilken mottagning så jag kunde få tiderna. Mailade mottagningen till hen och ringde supporten. Supporten ville att mottagningen skulle ringa in.

Så status quo för mig just nu.En kommentar to “Boka om tid”

  1. […] att de har en bugg i systemet och vilka tiderna för drop-in är så imorgon går jag och får det där provet […]

Kommentera