Slumpad post: Den där viltlådan
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Keiler, Anna: Nyckeln till det förflutna

| 2013-12-25 kl 14:45 (2013-12-25, 14:45 GMT +2) |

nyckeln-till-det-forflutnaTräffade Anna på Simonas releasemingel för 1,5 år sen och vi pratade. Hon berättade att hon höll på med en bok, och givetvis hade hon en blogg och den har jag följt sen dess. Där har man fått följa den här bokens resa och givetvis bokade jag den på cdon så fort det gick. Den kom och jag läste de första sidorna och gillade. Sen föll typ alla böcker i glömska och nu har jag ju lovat att jag 2014 ska läsa klart påbörjade böcker. Den här var först ut i högen.

När jag började i morse var jag på sidan 33 och nu är tyvärr alla 231 sidor utlästa. Gillade storyn, gillade att läsa boken och kommer definitivt att läsa Annas nästa bok som jag vet att hon skriver på.

Bra flyt, lättläst och såklart lite kärlek, men kryddat med spänning och mysterium oxå. Perfekt blandning! Namnet är klockrent dessutom.

Nackdelen med såna här böcker (precis som med Simonas) är att när de är slut så är de slut. Det är inte som med deckare där man ofta får läsa om huvudpersonerna i nästa bok oxå. Nåja, det får man väl lov att ta när man får besöka en annan värld en stund. Det får mig mer och mer att känna att jag inte ska ge mig på läskiga böcker utan hålla mig till såna här där jag kan drömma lite. Härligt!6 kommentarer to “Keiler, Anna: Nyckeln till det förflutna”

  1. […]   « Keiler, Anna: Nyckeln till det förflutna […]

  2. Anna skriver:

    Åh vad fint du har skrivit om min bok och vad glad jag blir att du gillar den!
    Kram Anna

Kommentera