Slumpad post: Vem är du på jobbet
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bad och besök

| 2013-01-05, 20:54

Idag körde vi igång med Familjens dag 2013. Vi inledde med att testa Huddingehallens bassänger. Vi har tyvärr inte helt ensamma om det men det blev ändå många turer i vattenrutschkanan. Simon gillade från första stund medan Joel behövde lite övertygning först. Sen ville båda åka i knä vända efter vända.

Härligt att se att badtakterna sitter i från Lanzarote.

På vägen dit kräktes Simon men det hanterades mycket smidigt med kräkskål i bilen och en busshållplats där vi kunde tömma den. Sen gick det utan problem. Lunch på McD på hemvägen.

En timme senare ringde Annika och Anders med föräldrar på dörren för ett antal timmars lek. Jösses vad barnen lekte. De minsta tog en stund att mjuka upp men sen var det svårt att skilja dem åt. Härligt!

Jag tror Anders och Simon tog fram alla bilar/fordon som fanns att hitta. Men de var väl uppställda och således väldigt lätta att plocka undan.



2 kommentarer to “Bad och besök”

  1. […] kräktes han ju på väg till simhallen och vi tolkade det som bilsjuka. Idag klagade han återigen på magont vid […]

  2. […] har hunnit ha två familjens dag (bad och lekland) och varit i Säfsen. Jag har dessutom bestämt mig för att hämta tidigare på […]

Kommentera