Slumpad post: Sju veckor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på april 2023

| 2023-05-01, 9:15

Vips så var april slut. Även om början faktiskt känns rätt avlägsen ändå.

Hälsan

Åkte på en förkylning men trots det har stegen bara trillat in och jag har snittat över 13 000 steg. Helt ofattbart faktiskt. Ätit ok men rätt mycket sött, en del grönt. Har börjat med morgonrörelse (en kata från Linus Johansson). Känns som att den gör nytta. Ett besök hos Sara för min höft/ben. Den ger sig inte riktigt tyvärr och det börjar störa mig mer och mer. Vilat mycket, men är ändå sliten.

Skoj

Fortsatt att läsa mycket (både själv och med Simon), men dåligt med pyssel. Vi har kollat klart på Prison Break under påsklovet och var även på en husvisning i Avesta. Simon fyllde år, och Raffe firade 5 år hos oss.  Jag och Simon drog till Hamburg. Dåligt med spelande, både musik och spel. Vi fick dock till ett på Simons födelsedag! Fotat lite mindre än jag brukar, inte sett lika många detaljer som jag brukar.

Relationer

Här har det varit mycket! Inledde månaden med dop i Skåne. Ett kusin barnbarn (Wilmer), ett kusinbarn (Maja) och tre kusiner (Christel, Eva, Karin – plus annat folk) vilket verkligen var på tiden. Fick till en lunch med Nina, ett par hundrundor med Anna & Tilda, en med Hanna & Sally och en med Malin & Uffe. Gått kvällsrundor med grannarna. Plus en halv med Sanna kan man säga. Jag och John har gått ett gäng rundor tillsammans. Hann även med en eftermiddag i stan med kusinerna Eva och Margareta. En middag med gamla rävarna och en med Efficiency.

Jobbet

Legat lite lägre här. Varit dålig på att återkoppla till personer jag hade kontakt med i mars. Har dock kommit vidare på en del fronter. Höll ett event med Okaloa flowlabs för Morgonkaffe. Har fixat lite med vårt AB, vi har fått upp hemsidan tex, och jag är på väg att signa ett konsultuppdrag på deltid under tre månader (juni, juli, augusti). Har oxå vidare en dialog med en fd kollega kring ett jobb, plus intervju med en rekryterare om ett annat jobb. Gått några kurser på Collaboration superpowers.

Fokus 2023 (Modig): JanuariFebruari, Mars
Tidigare år



Kommentera