Slumpad post: Releasefest
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En lördag

| 2020-03-07, 15:51

En ganska obokad helg (förutom hundpromenad runt Flaten imorgon) efter en späckad vecka. Sov väldigt gott från 21.37 till strax före 6-hugget men låg och softade till 6.37.

Gick upp och åt frukost och sen tog jag och John en morgonrunda med Raffe (slängde in en tvätt precis före vi drog) där vi tog över ett pokémongym.

Väl hemma fixade jag kaffe och drack när barnen åt frukost. Sen tog jag min jobblaptop och la mig i sängen. Raffe höll mig sällis och ganska snart blev ögonen väääldigt tunga. John tog en löprunda och fixade med en cykel.

När jag vaknade var det nästan dags att göra lunch så jag fastnade i skrollträsket en bra stund. Sen lockade jag med mig Simon ner och vi fixade lunch tillsammans (fiskgryta från middagsfrid).

Efter maten blev det runda med Raffe. Väl hemma planerade jag träningspasset som vi sen genomförde. En kaffe, saft och lite god choklad.

Efter duschen är det nu dags för lite fix vid datorn, middag och så mellofinal! Och givetvis en kvällsrunda med Raffe och så sova i vardagsrummet.

Känns som en väldigt bra lördag.



Kommentera