Slumpad post: Friska fläktar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hemleverans med postnord

| 2019-05-12, 9:44

Vi handlar mycket på nätet och jag uppskattar hemleverans (oklart hur miljömässigt bra det är…) så vi har testat rätt många olika. Gillar att kunna bocka i att de kan lämna vid dörren.

Förra lördagen handlade jag på Zooplus och när jag klickat klart på mitt köp hittade jag en inköpslista till och insåg att jag missat några saker. Gjorde det direkt så jag hade två beställningar. Kunde inte välja leverantör (på Apotea har man ett stort antal att välja mellan) så det visade sig bli postnord.

  • Måndag: Får sms om att välja leveransslot. Väljer tisdag 13-15 för då vet jag att jag är hemma.
  • Tisdag: 11:35 går jag över till grannen för att hämta deras hundar som jag ska ta med på lunchrundan. När jag kommer ut från dem ser jag en snubbe med ett paket. Funderar på om jag ska säga något, men skippar det eftersom jag har tre hundar i koppel. Kommer hem (30 meter bort) och då kommer en annan granne ut och berättar att det var en som plingade på och hon hann inte ut. Det förklarar dock varför Raffe står inne och skäller. Får en stund senare sms från postnord att de varit hos mig 11.40. Jag kan hämta paketet på ica efter 16.00 nästa dag…
    Får sms om att jag har en annan leverans och väljer onsdag 18-21
  • Onsdag: Får sms om att mitt första paket finns att hämta på ica. Kvällen går (vi är iväg på parkouruppvisning men jag lämnar en lapp på dörren om att det är ok att lämna paketet). Inget paket kommer.
  • Torsdag: Går “förbi” ica på väg hem från jobbet och hämtar mitt första paket. Frågar om det andra och personen i kassan kollar, det har tydligen lastats på bil så hen gissar på leverans samma dag. Tipsar om hur jag sen kan följa paketet.
    Går på kvällsrunda med Raffe och när jag kommer hem har leveransen kommit. Inga sms, ingenting.

Inte så nöjd med kundupplevelsen måste jag säga.



2 kommentarer to “Hemleverans med postnord”

  1. Kristin says:

    Bedrövligt!

Kommentera