Slumpad post: En fåtölj till
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Star Wars episod 4

| 2015-12-26, 22:43

Såg episod 1-3 på bio när de kom. Har sett episod 4-6 lite då och då under åren, någon har jag sett flera gånger. Har haft usel koll på vilken som är vilken, grundstoryn etc.

Idag slog vi till och såg episod 4 med barnen. Det visar sig att jag inte sett den så det förklarar lite min okunskap faktiskt. Barnen satt som förhäxade och jag läste textningen högt (funkade rätt ok). De har örnkoll på det mesta då de spelat Lego Star Wars.

Nu blir det episod 5 och 6 och så får vi fundera på om 1-3 är ok för barnen. Själva ska vi se episod 7 på bio någon gång under lovet.



4 kommentarer to “Star Wars episod 4”

  1. Sandra says:

    Hahaha ryser åt ett minne när jag läser “jag läste textningen högt” HELT okej när man är hemma!!! MEN en gång när vi var på bio o såg Harry Potter satt en mamma bredvid o läste ALL text högt för sitt barn…gulligt av henne men jag skulle fan kunna strypt henne så in i helvetes irriterande. Hahaha…kan säga att de va många som sa shyyyyy i salongen men inte hjälpte det…fniss…

    • Sue says:

      Ojojoj, så kan man ju faktiskt inte göra! Nu tror jag att jag skulle vara så pass modig att jag skulle säga till, på riktigt be dem vara tysta eller gå.

Kommentera