Slumpad post: Deklarerat!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ett år sen vi sågs

| 2015-12-01, 12:00

För ganska precis ett år sen sa vi hej då till mamma. Tanken att det var sista gången fanns såklart. Det gjorde den varje gång vi sa hej då de sista 5 åren typ. Att bo 45 mil ifrån varandra är aldrig enkelt.

Sjukt glad att vi bestämde oss för att åka hem till Ed första advent, att ta oss den tiden. En extra ledig dag trots att vi nyss varit långlediga och åkt till Turkiet.

Det finns vänner jag har som jag inte träffar varje år och det är här som hjärnan blir så förvirrad ibland. Att träffas ofta har inget att göra med att en människa finns eller inte. Insikten att “oj, den här människan finns faktiskt inte kvar på jorden längre”, den tar. Vrider åt kring hjärtat och fyller tårkanalen. Jag tror det är viktigt att låta det kännas, att ta sig igenom det hela. Men insikten att man aldrig får träffa en människa igen är hård. Även med en gammal människa. Även om jag är helt övertygad om att det trots allt är enklare att hantera när någon som ändå fått leva sitt liv dör, än när någon som inte fått leva så länge dör.

Så jag är tacksam för att mamma fick 81,5 år att leva. 40 år efter att hon fick cancer första gången.



3 kommentarer to “Ett år sen vi sågs”

  1. Sandra says:

    Kram

Kommentera