Slumpad post: Husköparguide
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Simon och mamma

| 2014-07-23, 22:14

I examenspresent fick barnen varsin dag med oss. Igår ville de ha första och vi började med Joel och John (som fiskade) och Simon ville åka in till stan med mig.

Det började med att han inte orkade gå till tunnelbanan så han fick ta ryggsäcken och jag tog honom på ryggen. Var supermysigt att åka iväg bara vi två och jag frågade lite vad han ville göra. Det närmade sig lunchtid och han föreslog Max. Kollade var det ligger och så hoppade vi av vid t-centralen och knallade till spårvagnen, åkte en station och gick till Max. Simon var på klart bättre humör när vi gick därifrån en stund senare än när vi gick dit.

Därifrån såg vi de gamla spårvagnarna så vi gick till Norrmalmstorg och hoppade på en sån. Vid Grönan ville Simon hoppa av så då gjorde vi det. Verkade vara mycket folk så vi köpte en glass och tog sen båten till Slussen och åkte hem igen. Helt enligt Simons önskan då han ville att vi skulle spela Minecraft ihop (väl hemma så blev det han och Joel som spelade vilket funkade fint för alla inblandade).

Det lär bli fler såna här tillfällen! Selfisarna dominerar bilden.

Simon och mamma



Kommentera