Slumpad post: Pixibox: Semester
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Obloggade böcker

| 2013-12-28, 23:34

Här kommer mitt dåliga samvete och kanske även en förklaring till varför jag inte bloggat om boken ännu (alltså egentligen varför den inte är färdigläst). Skrev en liknande lista förra hösten, även den för mina recensionsexemplar.

2011

  1. Var är du? av Katarina Bjärvall började jag läsa och vill verkligen läsa den då jag gillar ämnet. Den har dock lägre prio än mina favvoförfattare och faktaböcker om barn/föräldraskap. 
  2. Döden i grytan av Mats-Eric Nilsson vill jag absolut läsa, men kanske är jag lite mätt på såna här böcker? Glömmer bort att den finns när jag väljer bok att läsa tyvärr.
  3. En ung naken kvinna – mötet med Mikis – av Arja Saijonmnaa är nog en hyllvärmare som får stå ett tag till. Den är tjock och får inte heller prio även om jag tror den är intressant.
  4. Barn, barndom och föräldraskap ev flera olika författare är en bok jag nog inte kommer att läsa utan mer ha som referens att bläddra i ibland.
  5. Fröken Duktig av Annika Sjöö tror jag skulle vara nyttig att läsa och är nog rätt lättläst. Kanske bör prioriteras under våren.
  6. Skamfläck av Caroline Engvall har jag börjat på men jag tror aldrig jag kommer läsa klart den. Pallar inte, orkar inte läsa och höra sånt jag inte kan förstå hur det kan hända i vårt samhälle. Otroligt viktiga böcker hon skriver men det gör för ont att läsa.

2012

  1. Prövningen av Connelly vill jag självklart läsa och kanske tar jag den ganska snart.
  2. Nattens Cirkus av Erin Morgenstern tror jag är en intressant bok att läsa så det vill jag ha kvar på min att-läsa-lista.
  3. Ta hand om min mor av Shin Kyong-sook har jag kommit en bra bit i. Läste i höstas en del i den, men sen kom några andra emellan. Tror det kan vara den jag ska läsa klart nu härnäst.
  4. Två soldater av Roslund & Hellström kommer jag inte att läsa klart inom en nära framtid. Orkar inte läsa om såna där hemska saker.
  5. Våga stå upp av Karin Adelsköld är jag snart igenom. Vet inte varför den blivit liggande. Den ska läsas ut under jullovet!

2013

  1. Knip för en bättre hälsa av Karin Björkegren Jones fick jag som pdf och den passar sådär att läsa på telefonen. Har läst i den och inser att jag borde göra dessa övningar! Så den får jag ta mig igenom och blogga om. 
  2. Här vill inte hundar bo av Anna Ehring och Lotta Geffenblad började jag läsa för barnen men de fastnade inte. Jag tyckte den var helt okej och hade gärna läst klart den. Får kanske läsa den på egen hand?
  3. Leka för livet av Lars H Gustavsson har jag glömt bort att jag har. Vill absolut läsa!
  4. Jag törs inte men gör det ändå av Martin Forster har jag glömt bort även den. Inte orkat läsa den typen av böcker i höst men ska absolut läsa så snart jag hinner!
  5. Jag börjar på måndag av Charlotta Lithman har jag kommit en bra bit i. Har varit boken på t-banan i höst men har varit för trött för att orka läsa. Den är dock underhållande så jag ska läsa klart.
  6. Träna med D-Flex av David Seisay och Anna Sandström har jag bläddrat och läst i en del men inte fått tummen ur och bloggat om den. Dumt för jag gillar den!
  7. Sticka: steg för steg av Vikki Haffenden och Frederica Patmore har jag dregglat i men inte kommit mig för att skriva klart bloggposten (påbörjad dock).
  8. Virka: steg för steg av Sally Harding har jag dregglat i även den och påbörjat bloggpost.
  9. Snabbstickat av Carol Meldrum har jag oxå dregglat i men av någon anledning inte bloggat om.

Sådär. Undrar vad jag ska ha för mål. Tror att jag ska markera några i min fil som jag tänker att jag inte kommer att blogga om, faktiskt. Vi får dock se hur kommande läsår utvecklar sig.



Kommentera